Thomas Stol

Thomas Stol

( Fietsen | Lid van team: Tour de Toekomst )

Ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Geen kind hoort een valse start te hebben. Na het zelf met zijn zoontje mee te maken wilde één lid van onze vriendenfietsclub (Tour de Koelkast) een bijdrage leveren aan een normale toekomst voor ieder kind. Voor een ander teamgenoot is het dit jaar dertig jaar geleden dat de kinderkanker -neuroblastoom- werd geconstateerd. Hoewel voor hem de strijd is gewonnen, overlijdt nog altijd het overgrote deel van de getroffen kindjes. Een toekomst verloren.

Tour de Toekomst was een feit. Het doel? Met een groep vrienden zo veel mogelijk geld ophalen voor organisaties die helpen in de strijd tegen kanker, in het bijzonder Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker.

Daarom doe ik op vrijdag 3 september mee aan het Groot Verzet Tegen Kanker en fiets ik samen met een groep vrienden naar de top van de Mont Ventoux.

Help jij ons dit doel te bereiken?

60% van de opbrengst gaat naar het KWF, Villa Joep! ontvangt 40% van de opbrengst.

Doneren kan via; https://www.grootverzettegenkanker.nl/actie/thomas-stol

"Eenieder die vecht voor de toekomst, leeft er nu al in."

Team Tour de Toekomst Jan, Wouter, Patrick, Roy, Erwin, Pirmin, Richard, Thomas

Mocht je op een andere manier ons team willen steunen neem dan contact met ons op via teamtourdetoekomst@gmail.com

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

04/09/2021
19:37

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.