Tim Leduc

Samen fietsen tegen Kanker

( Fietsen | Lid van team: Diep gaan naar de top (voor Thijs) )

Samen sterk!

Zoals bij zovelen heb ook ik in mijn directe omgeving te maken met ouders, familie en zeer recent met een goede vriend welke getroffen zijn door deze ziekte. 

Reden voor mij om me hiervoor in te zetten.

Tijd om een positieve bijdrage hieraan te koppelen en samen met ons Team de Ventoux te beklimmen en tegelijk geld en bewustzijn op te halen voor dit goede doel.

Doe jij ook mee en steun je mij en Groot Verzet tegen kanker in de oneerlijke strijd tegen deze ziekte.

ik ga ervoor, voor Thijs en voor alle anderen 💪🏻👍🏻

Dank je voor je bijdrage! 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/09/2021
19:08

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.