Tineke Botterweg

Tineke naar de top

( Wandelen | Lid van team: Veluwse wensambulance in actie )

Er zijn dierbaren van mij overleden aan deze ziekte en er sterven nog teveel mensen aan deze ziekte, dus op weg naar de top neem ik een foto van mijn moeder mee en van Jan de Zwaan.
Het geld wat ik inzamel gaat voor een gedeelte naar De Veluwse Wensambulance. Ik ben vrijwilligster van deze prachtige organisatie en deze mensen vallen o.a onder ons doelgroep.
We verzorgen laatste wensen. Denk aan nog een keer naar het strand of nog een keer naar huis.
Voor meer informatie Veluwsewensambulance.nl

Activiteit: Wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

05/03/2020
00:00

Joke

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.