Tino Moolenaar

Klimmen tegen kanker

( Fietsen | Lid van team: Huis aan het Water )

Je weet dat de ziekte kanker er altijd is, overal en om je heen. In november 2020 kwam dit dichterbij dan ooit en kregen we te horen dat mijn vader ook is getroffen door de ziekte.

Toen mijn goede vriend Ryan, wiens vader helaas vrij recent is overleden aan kanker, mij vroeg om mee te fietsen hoefde ik geen moment te twijfelen en ga ik deze sportieve maar emotionele uitdaging graag aan. We doen dit voor onze helden, onze vaders!

Ryan begeleidt zelf mensen mentaal en fysiek vanuit stichting Huis aan het Water, iets wat erg belangrijk is in de strijd tegen kanker. 

Op 3 september klim ik samen met Ryan, Anouk, Wout, Jochem en Hylke naar de top van de kale berg. 

De opbrengst van de donaties zal gaan naar Stichting Huis aan het Water (50%) en KWF (50%).

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

17/09/2021
08:57

John

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.