Ton Schilders

Ton en Marieke naar de top

( Wandelen )

Nu het 5 jaar geleden is dat onze dochter Noortje per fiets de Ventoux bedwong om haar zieke moeder en alle andere patienten haar steun te geven, willen wij nu hetzelfde doen maar dan lopend.
Wij hopen dat veel mensen ons en daarmee de kankerbestrijding willen steunen. Elke bijdrage is welkom
Helaas kunnen we ivm het Corona-virus dit jaar ons doel niet bereiken, maar we zijn vastbesloten om in 2021 alsnog de top te bereiken.

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

16/09/2021
19:44

Rene en Mieke

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.