Veerle van Riet

Ik fiets tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: Toons Toppers Weert )

Op 3 september ga ik de Mont Ventoux beklimmen voor de Stichting Groot Verzet Tegen Kanker én het Toon Hermans Huis Weert 🚲.

Toen ik in mijn nabije omgeving meemaakte dat iemand de diagnose kanker kreeg en een heel traject in moest, voelde me ik letterlijk machteloos langs de zijlijn staan. Ze leefde een onbezonnen leven, met haar pad helemaal uitgestippeld, de zon achterna. Maar op dat pad verschenen ineens 2 grote bergen waardoor de zon even niet meer zichtbaar was. Het was een zwaar bergpad en ze heeft gevochten voor haar leven, maar verloor de top van de berg nooit uit het zicht. Op naar de top, dat heeft zij gedaan, de zon weer in het zicht! En dat hoop ik ook te doen, op naar de top, dichtbij de zon! 🌄

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/08/2021
09:29

Loes

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.