Wesley Rikkert

Wesley Rikkert

( Fietsen | Lid van team: Veluwse wensambulance in actie )

Welkom op mijn persoonlijke actiepagina. 

Mijn naam is Wesley en ga deze uitdaging aan om bij te kunnen dragen aan onderzoek en behandeling van verschillende vormen van kanker. 

De actie groot verzet geeft mij deze mogelijkheid. 

Ik rij dus met mijn racefiets samen met een heleboel andere mensen naar de top van de mont ventoux om zo geld in te zamelen voor mijn goede doel. 

Nu heb al mijn vrienden/kennissen/familie en collega's als sponsoren hard nodig om het bedrag flink omhoog te pushen . Ik rijd niet alleen voor de stichting groot verzet, maar er gaat ook een deel van mijn bij elkaar gefietste geld naar de veluwse wensambulance. ( waar ik zelf ook vrijwilliger ben) Deze organisatie vervult de wensen van vaak terminale zorgvragers zoals naar het strand, of nog even op bezoek bij de (klein)kinderen. Nu is dit een stichting die het volledig van giften moet hebben . Kortom ook een mooi doel

 

Sooo wie gaat deze uitdaging met mij aan door mij te sponsoren met een klein bedrag.

Groetjes Wesley.

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

19/01/2021
10:56

Johan

Bekijk alle
  Bekijk alle
18/01/2021 | 12:00

Eindelijk dan zo ver.

 Vorig jaar begonnen aan deze uitdaging,maar helaas door de corona niet uit kunnen voeren.  Dit jaar is de motivatie nog groter om naar de top te gaan.  Niet alleen voor de goede doelen,maar ook om te laten zien dat corona ons niet zal tegenhouden!! Wesley.

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.