Wim Sloots

Wim Sloots

( Fietsen | Lid van team: Toppers Nazorgcentrum IntermeZZo )

Mijn motivatie om mee te doen spookt eigenlijk al een paar jaar door mijn hoofd, ikzelf ben een actieve racefietser en wil graag éénmaal zo'n actie ondernemen. Verder ben ik erg betrokken bij Nazorgcentrum IntermeZZo in Zwolle en dat ik nu ga, komt omdat ik het mijn schoonzus heb beloofd, echter zij is helaas ons is ontvallen in september 2020, maar ook voor mijn overleden ouders, voor het vroegtijdig opsporen van kanker bij kinderen en ouderen. Zit verder in de organisatie die jaarlijks een Solextoer voor IntermeZZo organiseert en heb nu zelf het initiatief genomen om een Golfdag te organiseren2021, echter door de COVID-19 maatregelen zijn deze activiteiten vooralsnog doorgeschoven naar 2021! 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/09/2021
22:42

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
19/06/2021 | 15:10

Streefbedrag gehaald!

Lieve familie, vrienden en iedereen die mijn actie een warm hart 💓 toe dragen, Wat ik niet heb durfen hopen maar wel werkelijkheid is, dat ik binnen 2 weken mijn doelbedrag van €1954 al bereikt hebt! Ik wil langs deze weg alvast iedereen hartelijk bedanken voor deze geweldige steun in de rug om de top van de Mont Ventoux te gaan beklimmen voor KWF/Nazorgcentrum IntermeZZo in Zwollle! Aangezien ik nog ruim 70 dagen heb te gaan, kan ik mijn doel bijstellen naar €2500,- en heb daar ook jullie hulp bij nodig, want een betere ambassadeur kan ik niet krijgen als jullie dit gaan delen binnen jullie netwerk! ik reken op jullie! 💪👍🧡  https://www.grootverzettegenkanker.nl/actie/wim-sloots/doneren  

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.