Wouter Thommassen

Met een lach en een traan die berg op!

( Fietsen | Lid van team: Diep gaan naar de top (voor Thijs) )

Ik ben in mijn naaste familie in 2020 geconfronteerd met kanker. Dit jaar is het een van mijn beste vrienden én teamlid ook overkomen, hij is het gevecht nu aan moeten gaan. Ineens staat je wereld op zijn kop... Ik wil op deze manier een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de behandeling van deze akelige ziekte. Inmiddels ben ik al zo'n 2500 kilometers op de fiets verder, voornamelijk op vlakke stukken. Vele uren heb ik op mooie plekken gefietst, meestal in gezelschap van vrienden of buren. Dit kost energie, maar levert mij ook heel veel op. "Ventoux" zal een slijtageslag worden, maar hopelijk ook een mooie herinnering voor het leven...

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10/09/2021
15:19

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.