Annemarie Krijkamp

Met Olaf naar de top tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: #TeamTobias )

Kanker moet de wereld uit!
Daarom ga ik, samen met een aantal collega’s, mijn collega Olaf Buiten bijstaan in zijn deelname aan Groot Verzet tegen Kanker.

In het laatste kwartaal van 2022 werd er bij hem een uitzaaiing aangetroffen afkomstig van een eerder aanwezige teelbalkanker. Na een traject van diverse chemobehandelingen mocht hij half maart het verlossende bericht ontvangen ‘schoon’ te zijn verklaard! Wat een enorme opluchting voor hem & zijn gezin!

Maar helaas geldt dat niet voor iedereen... Afgelopen jaar hebben we afscheid moeten nemen van een zeer dierbare collega die nog volop in de bloei van zijn leven was. Het was voor hem een strijd die hij niet heeft kunnen winnen.

Op dit moment zijn er nog meer dierbaren, familieleden & collega’s die tegen deze vreselijke ziekte aan het vechten zijn. Hoe mooi zou het zijn als iedereen die de diagnose kanker heeft een perspectief krijgt?? Om daar een steentje aan bij te kunnen dragen ga ik meedoen en fietsend die berg beklimmen.

Vind ik fietsen leuk?? Nee, eigenlijk helemaal niet zelfs! Dus dat wordt afzien..
Maar wetende dat dit niet in verhouding staat tot het afzien waar iedereen mee te maken heeft die onder behandeling is, ga ik die top vast bereiken!

Activiteit: Fietsen
09/09/2023
11:39

Petra

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer