Anny Linssen

Samen komen we verder!

( Wandelen | Lid van team: Toons Toppers Weert )

Ook mij overkwam het kanker 2015. Uitzaaingen 2020.

Ik heb 2 jaar geleden dit traject met de ToonsToppers Weert meegedaan. Helaas werd ik door de medicatie van de kanker erg ziek in het begin van dit traject. Ik heb zelf de wandeltrainingen gedaan. Ik ben met de groep van ToonsToppers Weert meegelopen naar de top van de Mont Ventoux. Yes I did it!!! 

Deze keer hoop ik het traject geheel mee te kunnen maken. De gezelligheid, vreugde, verdriet, samenhorigheid en emotionele momenten tijdens de wandelingen om samen op de top van de Mont Ventoux te staan op 5 september. Gewoon genieten.

Steun jij mij? Doneer jij voor mij? 

De helft van de opbrengst is voor de kankerbestrijding. 

De andere helft is voor het Toon Hermanshuis Weert. Ik ga daar één keer per week naartoe, naar de handwerkgroep. De vrijwilligers bieden een luisterend oor. We lachen maar er is ook verdriet. Als iemand verteld over zijn ziekzijn, weten we wat zij bedoeld/ hoe zij zich voelt.

Steun jij mij? Doneer jij voor de kankerbestrijding?

 Alvast bedankt!

 

Activiteit: Wandelen
0 m
van mijn doel 26 km
14/06/2024
11:18

Ad

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.