Arjen Holties

Samen staan we sterk

( Wandelen | Lid van team: Moore MKW Emmen #hierkomikweg  )

Moore MKW Emmen draagt haar steentje bij aan Groot Verzet Tegen Kanker 

 

Via mijn werkgever heb ik de kans gekregen om mij in te zetten voor het goede doel: Groot Verzet Tegen Kanker. Deelname aan dit project is ontstaan nadat drie collega’s van Moore MKW Emmen verschrikkelijk nieuws te horen kregen. Deze drie gewaardeerde collega's kregen drie verschillende vormen van kanker, in een relatief kort tijdsbestek. Hierdoor stonden drie liefdevolle families een enorm emotionele en onzekere tijd te wachten.

Inmiddels zijn mijn collega's Petra, Linda en Sander op weg naar herstel. Nog steeds zijn zij hard aan het knokken om vorm te geven aan hun privé- en werkende leven. Het valt mij zwaar om te zien welke impact kanker op hun levens heeft (gehad) en hoe zij hier mee moeten leren leven. Van het een op het andere moment stond hun leven en die van hun dierbaren op zijn kop.

  

Niks doen is geen optie 
Om mijn steentje bij te dragen en daarnaast wat voor een ander én het goede doel te kunnen betekenen, zal ik de Mont Ventoux op wandelen, om een mooie bijdrage te kunnen leveren in de strijd tegen kanker. 

 

Steun jij ons initiatief? 
Wil je mij ondersteunen in de strijd tegen kanker? Iedere bijdrage, groot of klein is welkom. Verder gaan we met Moore MKW Emmen het komende halfjaar diverse acties organiseren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. 

  

Samen lachen, samen huilen, samen strijden. Samen, als één team. Omdat gelukt telt! 

Activiteit: Wandelen
11/06/2024
19:31

Frederike

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.