Direne ten Hove

Met Olaf naar de top tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: #TeamTobias )

Kanker moet de wereld uit!
Daarom ga ik, samen met een aantal collega’s, mijn collega Olaf Buiten bijstaan in zijn deelname aan Groot Verzet tegen Kanker.

In het laatste kwartaal van 2022 werd er bij hem een uitzaaiing aangetroffen afkomstig van een eerder aanwezige teelbalkanker. Na een traject van diverse chemobehandelingen mocht hij half maart het verlossende bericht ontvangen ‘schoon’ te zijn verklaard! Wat een enorme opluchting voor hem & zijn gezin!

Maar helaas geldt dit niet voor iedereen...
Een ieder van ons kent helaas dierbaren om zich heen die tegen deze vreselijke ziekte aan het vechten zijn of de strijd niet hebben gewonnen.

Hoe mooi zou het zijn als iedereen die de diagnose kanker heeft een perspectief krijgt?? Om daar een steentje aan bij te kunnen dragen ga ik meedoen en fietsend die berg beklimmen.

Vind ik fietsen leuk? Dat moet ik nog gaan ontdekken😊. Om eerlijk te zijn had ik tot twee weken terug nog nooit op een racefiets gezeten, maar de eerste twee ritjes zitten erop. Wordt het pittig? Vast en zeker, maar wetende dat dit niet in verhouding staat tot het afzien waar iedereen mee te maken heeft die onder behandeling is, ga ik die top vast bereiken! Help jij mij mee? 

Activiteit: Fietsen
02/06/2023
08:35

Marc

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer