Dirk Westdorp

Alle beetjes helpen

( Fietsen | Lid van team: WARMTESERVICE )

Kanker, bijna iedereen krijgt er direct of indirect mee te maken. En daar ga ik, en wij als team Warmteservice iets aan doen. Al is het misschien maar een druppel op de gloeiende plaat, uiteindelijk zullen alle beetjes hlepen.

In het kader van 'Groot verzet tegern kanker' zal ik op 9 september de Mont Ventoux beklimmen om daarmee geld in te zamelen voor dit goede doel. Zesentwintig kilometers bergop op één van de meest iconische bergen van Frankrijk.

Daarom wil ik je vragen een donatie te doen - groot of klein - voor dit nobele doel en steun daarmee het kankeronderzoek en geef indirect een beetje morele steun aan mij ;-)

 

Activiteit: Fietsen
09/09/2023
19:44

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
11/09/2023 | 8:05

Zonnige editie met een mooi resultaat

Het evenement zit erop. Twee dagen ploeteren bergop met als extra handicap de verschroeiende hitte. Het was alle moeite waard. Onze lopende collega beslechte donderdag de berg in minder dan 4 uur en de dag erna kwam iedereen fietsend - de een met wat meer moeite dan de ander - heelhuids boven. Met ons team hebben we ruim € 11.500 opgehaald en in totaal ruim € 400.000. En er mag nog steeds gedoneerd worden tot en met eind september dus het bedrag gaat nog oplopen. Al met al een zeer geslaagd evenement. Alle donateurs bedankt 🙏🏻