F
Frank Van Doorn

Iedereen zonder kanker!

( Fietsen | Lid van team: THHD-team (Toon Hermans Huis Drenthe team) )

Omdat kanker de wereld uit moet....

Inmiddels meer dan 10 jaar geleden hebben we afscheid genomen van de levenspartner van mijn moeder. Veel te vroeg en hij had nog zo moeten kunnen genieten van het leven.

Dit laat wonden achter bij de nabestaanden en roept vooral de vraag: waarom hij of zij? Elk persoon die deze ziekte krijgt is er eentje teveel.

Elk persoon die te maken krijgt elke vorm van kanker moet goed begeleid kunnen worden. Maar ook de mensen uit zijn of haar omgeving moeten begeleid worden om het leed en verdriet draagbaar en verdraagbaar te maken.

Daarom ga ik fietsen!! 

Inmiddels al meer dan 700 km gefietst en nu vooral hoogte meters oefenen en dus

OP NAAR DE TOP VAN DE MONT VENTOUX!

 

Dank voor het lezen van mijn motivatie en dank voor je donatie.

 

 

Activiteit: Fietsen
1.727 km
van mijn doel 1.500 km
Voorbereiding 20/08/2023 | 19:56

Alles te samen

Voorbereiding 20/08/2023 | 19:56
Bekijk alle
10/09/2023
21:14

Wietske

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
30/08/2023 | 15:21

nog een dikke week te gaan

Nog anderhalve week en dan hoop ik de top bereikt te hebben. Bijna 1800 km gefietst ter voorbereiding, dit is flink voor mijn doen. Annet en ik hebben mooie tochten gemaakt. Zelfs tijdens mijn vakantie op Mallorca heb ik nog de bergen getrotseerd. Het viel me erg tegen om omhoog te fietsen. Het was wel 35 graden, en ja ik had de avond ervoor misschien iets eerder naar bed moeten gaan (de laatste biertjes moeten laten staan). Maar het was zwaar, 82 km fietsen en bijna 900 hoogtemeters. Dit was niet goed voor mijn zelfvertrouwen. Maar ik hou het er op, dat de warmte en niet goed eten tijdens het fietsen, niet bevordelijk is voor zo'n zware inspanning. Een mooi leermoment weer. Inmiddels heb ik verleden zaterdag al wel thuis ruim 1100 hoogtemeter gemaakt in een tocht van ongeveer 26 km. Dit is vergelijkbaar met onze tocht van Sault naar de top van de Mont Ventoux. Dat was goed te doen. Op vakantie ben ik begonnen in het boek de kale Berg. En dit leest heerlijk weg en ik merk dat dit daardoor nog meer 'besmet' raak om die top te halen.    Ik wil iedereen bedanken voor hun bijdrage. Het is hartverwarmend hoeveel mensen al gedoneerd hebben.   OP naar de TOP!!