Gerben van Doorn

samen tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: THHD-team (Toon Hermans Huis Drenthe team) )

Dit jaar staat als doel om samen met Renate de Mont Ventoux te beklimmen om geld op te halen voor het Toon Hermans Huis in Hoogeveen.

Helaas kennen we allemaal wel iemand die aan kanker is overleden of iemand die er op dit moment mee rondloopt en behandelingen moet ondergaan. Het is een verschrikkelijke ziekte en hoe mooi zou het zijn als er steeds betere behandelmethoden worden ontwikkeld.

Binnen Move2be begeleiden we personen met oncologische aandoeningen en proberen we, ze zo goed mogelijk door de behandelperiode te begeleiden, zodat ze zo gezond mogelijk die periode door komen.

Doordat wij veel personen zien met oncologische ziektebeelden komen wij vaak in contact met mensen die gebruik maken van de stichting Het Toon Hermans Huis en de personen die er gebruik van maken geven aan dat hulp in periode van ziekte of na die periode als zeer gewenst wordt ervaren. De Stichting bestaat voornamelijk uit vrijwilligers en moet zichzelf zonder subsidie proberen te redden. 

De uitdaging voor onszelf en het goede doel wat er achter zit is een goede drijfveer om te gaan trainen en geld te verzamelen. 

Als je mij steunt gaat de helft van het geld naar de KWF en de andere helft naar het Toon Hermans Huis. 

Iedere bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

 

alvast Bedankt.

Groet Gerben

Activiteit: Fietsen
03/09/2023
11:51

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer