Lieuwe de Witte

Voor Olaf en al die anderen!

( Fietsen | Lid van team: #TeamTobias )

Olaf Buiten, mijn 'grootte' vriend en volleyballegende, was tijdens zijn behandeling voor uitgezaaide teelbalkanker plannen aan het smeden om de kale berg (Mont Ventoux) op te fietsen. En niet zomaar, maar met zoveel mogelijk familie, kennissen en vrienden. Niet alleen voor zichzelf maar voor een goed doel zoals bijvoorbeeld de Tobias Sybesma Foundation.

Tobias was een jonge volleyballer van onze volleybalclub, die als droom had om net als Olaf prof-volleyballer te worden. In 2017 werd bij Tobias hersenstamkanker vastgesteld, waarvoor geen behandeling bestaat. Tobias werd helaas niet ouder dan 12 jaar. De Tobias Sybesma foundation heeft als missie om onderzoekprojecten te stimuleren en te financieren om dichter bij een oplossing voor hersenstamkanker te komen. 

Nu ken ik Olaf als ras-optimist en blijft het wel eens bij plannen bedenken. Dit keer was het bloedserieus en neemt hij zelfs een deel van de organisatie op zich. Hoewel ik geen klimmer ben, kan en wil ik niet achterblijven en ga ik die berg op knallen. 

Dus steun je Olaf, #teamtobias en mij om zoveel mogelijk geld in te zamelen?

Dank alvast!  

Activiteit: Fietsen
0 m
van mijn doel 60 km
04/09/2023
12:02

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer