L
Liron Siderius

Vergeten zullen we nooit, Henk je zit in ons hart.

( Fietsen | Lid van team: Gekke Dekkers )

Op 22 juni 2023 is het vijf jaar geleden dat Henk mijn schoonvader aan kanker is overleden. Hij heeft 14 jaar tegen deze ziekte gestreden en met veel strijd uiteindelijk het gevecht verloren. De man was de rots in de branding van de familie, er gaat geen dag voorbij dat we niet aan hem denken. Muziek was zijn passie en hield dan ook van vele genres, je kan je voorstellen dat hij dus elk uur voorbij komt omdat er weer een favoriete band van hem op de radio klinkt. Mijn beide zoons zullen Henk nooit ontmoeten, maar we zullen de boys zeker vertellen wat een fantastische vader, schoonvader, broer, neef & vriend hij was. Bij Henk stond altijd de deur open, zin in een goed gesprek was er zeker, daarbij gaaf hij je ook nog eens goede adviezen.

We hebben in 2019 de Ride for the Roses gefietst met het hele gezin en onze "zee"-familie uit Zeeland. Dit hebben we toen in herinnering van Henk gedaan en uiteraard voor het KWF. Ik heb altijd gezegd vijf jaar na zijn overlijden zou ik graag de Mont Ventoux willen fietsen in gedachte met Henk naar boven, zelf had hij er niks mee. Maar zou wel graag willen zien dat we doneerde aan het KWF. Het gaat nu dus gebeuren.

Mijn vrouw Annalia heeft uiteindelijk de beslissing gemaakt om deze berg samen te beklimmen, waarbij mijn schoonmoeder de dag ervoor deze berg omhoog zal lopen. Daarnaast gaan natuurlijk alle Gekke Dekkers mee en krijgen we weer steun uit Zeeland. Zij gaan ons heel hard aanmoedigen. Allemaal ter nagedachtenis van Henk Dekker en om het goede doel te steunen KWF.

Hierbij wil ik jullie vragen om mij te sponsoren, omdat het onderzoek naar kanker nog lang niet klaar is. Niet alleen Henk heeft dit gevecht verloren, maar velen voor hem en hebben veel families nog dagelijks te maken met een familielid, vriend die vecht tegen kanker. Daarom is doneren zo belangrijk zodat we hopelijk in de toekomst een medicijn vinden tegen deze verschrikkelijke ziekte!

Activiteit: Fietsen
05/09/2023
19:15

Eline en Dirk

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer