Marco Creemers

Te voet en op de fiets, doneer alsjeblieft iets!

( Dubbele deelname (wandelen + fietsen) | Lid van team: Toons Toppers Weert )

1 op de 3 Nederlanders krijgt te maken met kanker en daarom ga ik met Toons Toppers Weert op 7 én 8 september zowel stappend als trappend naar de kale top van de Mont Ventoux. En als je mij met een klein bedrag sponsort (of ietsje meer), dan draag je zowel bij aan de onderzoeken van KWF Kankerbestrijding als aan de lokale ondersteuning vanuit het Toon Hermans Huis in Weert (50/50). Alle kleine beetjes helpen, dus doneer alsjeblieft iets en help degenen die te maken krijgen met kanker. Al is het maar 1 euro, want elke euro telt..

En bij het behalen van mijn streefbedrag ga ik zelfs nog een stapje verder (of eigenlijk een trapje verder). Als ik namelijk die €3.000,- aan donaties haal, dan fiets ik maarliefst 3 keer naar de top op 1 dag. Want 1 op de 3 Nederlanders krijgt te maken met kanker, maar er zijn ook mensen die meermaals moeten vechten tegen deze ziekte. En daarom zal ik dan ook, mentaal gesteund door het behaalde doelbedrag, de uitdaging aangaan om de 'Reus van de Provence' via de 3 mythische wegen te beklimmen. Vanuit Sault, Bédoin én Malaucène zal ik dan in totaal 137 kilometers én 4.400 hoogtemeters moeten overwinnen om toe te treden tot de 'Club des Cinglés du Mont-Ventoux' (Crazy Club of Mont-Ventoux). Dit zal ik doen op 5 september, voorafgaand aan het officiële event op 7 én 8 september.

''Je bent niet gek als je de Ventoux beklimt, maar compleet gestoord als je het nog eens doet.''

 

 

Activiteit: Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
05/09/2023
08:38

Alex

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
12/08/2023 | 10:00

Zesde blogje, nog minder dan een maand tot de uitdagingen en veel trainingen vielen helaas in het water

Hallo allemaal, dit is alweer blogje nummer zes en de tijd vliegt. In de maand juli heb ik in tegenstelling tot de andere maanden een stuk minder kunnen trainen. Door de hevige regenval ging menig training op de fiets namelijk niet door. Wandelen door de stromende regen is daarbij ook niet echt mijn hobby. En door een verhuizing op het werk heb ik drie weken thuis moeten werken. Hierdoor was er ook geen sprake van de Canyon Commute of het dagelijkse wandelingetje naar/vanaf de nieuwe locatie. Dus naast een gezellige maar vlakke fietstocht in de regio Utrecht, twee mooie klimtrainingen in de Belgische Ardennen en een eenzame wandeling van Maastricht naar het Drielandenpunt, heb ik in dit blogje eigenlijk vrij weinig te melden. Alhoewel, ik verkocht deze week mijn Cube racefiets waarmee ik vanaf medio april 2022 ruim 10.000 kilometer heb gereden. Deze fiets stond in het tuinhuis namelijk stof te vangen sinds medio juli. Er kwamen twee carbon fietsen voor in de plaats; een aerodynamisch strijkijzer om te knallen op vlakke ritten en een vederlichte klimmachine om de heuvels bij de keel te grijpen. Afgelopen donderdagavond was trouwens de laatste fietstraining met de groep in de regio Weert. En morgen gaan we met de Trappers voor de laatste keer naar de Belgische Ardennen om nog wat hoogtemeters te overwinnen. De Stappers ontmoeten elkaar dan nog een laatste keer op zaterdag 26 augustus, maar die dag had ik al een fietstocht in de Belgische Ardennen gepland. Hopelijk kan ik zo de opgelopen achterstand van de afgelopen weken nog een beetje inhalen. Tot slot nog een update over waar we het met alle Toons Toppers voor doen: geld ophalen! Met nog een maand te gaan staat de teller op €1.315,- dankzij 47 donaties. De komende weken hoop ik dan nog wat donaties te ontvangen door aandacht te vragen voor m'n actiepagina. Ik ga in de buurt flyeren in de hoop die €1.500,- (of meer) aan te tikken! 💪