Richard Frans

Kanker is niet het einde

( Fietsen | Lid van team: THHD-team (Toon Hermans Huis Drenthe team) )

Als je zelf of iemand in je naaste omgeving kanker krijgt is dat natuurlijk ontzettend schrikken. Je wereld stort in en toch gaat het leven ook gewoon door, kanker is niet het einde.

Helaas heb ik het afgelopen jaar de ziekte weer van dichtbij meegemaakt. Eerst bij mijn vader en later, voor de tweede keer, bij één van mijn beste fietsmaten. Mijn vader is inmiddels overleden en  ondanks dat we hem natuurlijk erg missen, gaat het leven voor zijn naasten door. Mijn fietsmaat zit nog steeds in de behandelingsmolen, chemotherapie, onderzoeken, etc. en ook bij hun gaat het leven door. Zelf heb ik 30 jaar geleden ook kanker gehad en de nodige behandelingen moeten ondergaan om er weer van af te komen. Helaas ook ervaringsdeskundige dus. 

Alles bij elkaar genoeg redenen voor mij om mee te doen met "Groot verzet tegen kanker" en daarvoor naar de Mont Ventoux te fietsen en deze te beklimmen. Hiermee wil ik geld inzamelen om het KWF te steunen voor onderzoek naar kanker en het Toon Hermans Huis Drenthe voor zorg en nazorg van kankerpatiënten en hun naasten.

Wil je mij steunen? Klik dan op Doneer nu.

Hartelijk dank voor jouw (kleine) bijdrage! Elke euro voor het goede doel wordt zeer gewaardeerd.

Activiteit: Fietsen
09/09/2023
06:22

Rens

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer