Saskia Morsink

Team Aggy. Samen gaan we het doen!

( Wandelen | Lid van team: Huis aan het Water, Team Aggy )

Samen met de lieverds uit team Aggy zal ik de Mont Ventoux op gaan. Samen geld inzamelen voor KWF en Huis aan het water.
Ook ik verloor een aantal familieleden, vrienden en collega's aan kanker. In november 2021 verloor Agnes de strijd; de vrouw van Piet en moeder van Diane, vriendin van Joke. De gezellige vrouw die ik kende van de kampeerweekenden met de club.       

Toen ik tijdens ons jaarlijkse kampeerweekend hoorde van het plan van Piet en Joke om de Mont Ventoux te gaan lopen, omdat Agnes hem eigenlijk had willen lopen, kreeg ik daar kippenvel van! Wat een mooi idee.

Joke zette laatst een bericht op Facebook over Groot Verzet Tegen Kanker en dat zette mij aan het denken. Ik wilde wel deel uitmaken van het team, als Joke en Piet het goed vonden, tenminste. Mijn vraag of ik mee mocht, werd met vol enthousiasme ontvangen. Ook de dochter van Agnes en Piet heeft zich aangesloten bij ons.

Ik heb mij meteen ingeschreven bij Team Aggy. Samen met Piet, Diane en Joke de Mont Ventoux op, ter nagedachtenis aan Agnes en alle anderen die we moeten missen, door die vreselijke ziekte. De wandeling zal niet makkelijk zijn, maar samen zijn we sterk!

 

Activiteit: Wandelen
31/08/2023
09:53

Reni

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer