Sophie Hoogslag

Op naar de top van de Mont Ventoux!

( Fietsen | Lid van team: Lions Reestdal Ventoux )

Anderhalf jaar geleden ben ik verslaafd geraakt aan wielrennen. In mei ga ik de Elfstedentocht fietsen, mijn eerste grote fietstocht en in september de berg in Frankrijk, de Mont Ventoux, samen met mijn broertje en mijn vader.

Ik wil deze berg overwinnen voor degenen die ik heb verloren. Steun jij mij?

Activiteit: Fietsen
12/07/2024
10:39

Ina

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
29/03/2024 | 18:51

Trainen

13 april Heerlijk rondje Leeuwarden, Harlingen, Zurich, Bolsward en Leeuwarden gedaan!  7 april Lekker gefietst: heerlijk weer! Ook voor het eerst in een groep getraind. Leuk! 31 maart Met Pasen een tour door Groningen en Drenthe. Heerlijk door de natuur met Pieter. 7 april volgende training. 29 maart Vandaag vanuit Sault gefietst. Wel beter te doen! Op naar trainingen in de buitenlucht. 10 maart Vandaag de Mont Ventoux veroverd vanuit Bedion. Verkeerde route gekozen. Maar zwaar! Gelukkig heb ik nog even. Veel harde muziek geluisterd om het tempo te behouden. Volgende keer Sault!

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.