Stefan Huizing

La vie est belle. (het leven is mooi)

( Fietsen | Lid van team: #TeamTobias )

Ik heb Olaf de laatste jaren goed leren kennen als mede bestuurslid van de jeugdcommissie Berkum. Wij organiseren activiteiten voor de jeugd in de wijk Berkum (Zwolle), denk aan de sinterklaasintocht, de Oranje(feest)week, de st.Maartenoptocht, lasergamen en nog veel meer jeugdactiviteiten. Medio vorig jaar kreeg Olaf het bericht dat hij ook ziek was. Nog midden in de chemobehandelingen vroeg Olaf mij eind vorig jaar in het UMCG of ik samen met anderen, met hem de Mont Ventoux wilde beklimmen om voor de Tobias Sybesma foundation geld op te halen voor een behandeling tegen hersenstamkanker. Zo'n vraag is retorisch, tuurlijk man!!!

Olaf had vorig jaar al meegedaan aan "het grootverzet" en was geraakt en geïnspireerd door het lot maar ook de veerkracht van de 12-jarige Tobias(https://tobiassybesma.nl/tobias-sybesma-2/).
Ik nu door Olaf, onze dorpsreus en samen met team Tobias wil ik heel graag een actieve bijdrage leveren om de laatste wens van Tobias in vervulling te laten gaan: (geld ophalen voor onderzoek naar) een behandeling tegen hersenstamkanker!

Activiteit: Fietsen
0 m
van mijn doel 20 km
15/09/2023
09:38

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer