Stefan Kasemier

Fietsend de berg op in de strijd tegen kanker

( Fietsen | Lid van team: Team IntermeZZo )

Komend september ga ik opnieuw de kale berg (Mont Ventoux) beklimmen met de fiets! Dit maal in de strijd tegen kanker. De reden hiervoor is dat we als gezin afgelopen periode geconfronteerd zijn met deze ziekte. Mijn vrouw heeft de diagnose nierkanker gekregen en is gelukkig succesvol geopereerd aan haar nier. Een heftige periode voor ons direct na de geboorte van onze zoon. We zijn erg blij en dankbaar met het werk wat nazorgcentrum IntermeZZo doet persoonlijk voor ons. Het werk wat ze doen voor mensen (en naaste betrokkenen) met en na kanker is erg belangrijk in het herstel van en omgaan met deze ziekte. Bij IntermeZZo is er ruimte voor een luisterend oor, ontspanning, ontmoeting met anderen, etc.

Alle aanbod bij IntermeZZo gaat om niet-vergoede zorg (door de zorgverzekeraar); vrijwilligers en professionals werken belangeloos. Daarom wil ik graag een bijdrage leveren voor het nazorgcentrum door deze sponsoractie. 50% van mijn sponsorbedrag is voor IntermeZZo en de overige 50% voor KWF. Meer informatie over IntermeZZo kunt u vinden op de volgende website https://www.intermezzo-zwolle.nl/ 

Alvast heel erg bedankt voor uw en jouw donatie!!

Activiteit: Fietsen
12/09/2023
13:00

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
27/05/2023 | 13:06

Hartverwarmend, ontroerend!

Die twee woorden komen in mij op als ik terugdenk aan de afgelopen weken. Weken waarin zovelen van jullie je steun hebben uitgesproken voor deze actie. De fijne berichten, het geld wat jullie hebben gedoneerd. Hartverwarmend en ontroerend! 102 donaties hebben tot nu toe al een heel mooi bedrag van € 3.009,- opgeleverd en sta ik op 75% van mijn streefbedrag. Lieve vrienden, familie, collega's en mede Zwollenaren, bedankt!!  Ondertussen gaat mijn actie verder. Zo heb ik bijvoorbeeld via onze bakfiets leverancier (www.dolly-bakfiets.nl) een heel mooi aanbod ontvangen. Dolly wil graag meehelpen om het sponsorbedrag te verhogen. Dit willen ze doen door bijvoorbeeld de verkoop van een elektrische bakfiets, waarbij de winstmarge naar het goede doel mag! Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn deze bakfiets is. Ken jij iemand die op zoek is naar een elektrische bakfiets, dan kom ik graag met je in contact! Wellicht kunnen we elkaar verder helpen om tot een leuke deal te komen en zo het sponsorbedrag naar grotere hoogte te brengen :)