Stefan Wentink

Help Stefan met jouw donatie naar de top !

( Hardlopen | Lid van bedrijf: Bovemij N.V.  )

Waarom doet Team Bovemij mee aan Groot Verzet Tegen Kanker?

Bovemij helpt bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol ondernemen. ‘Samen vooruit’ is ons motto en vertrouwen, verbinding en vooruitgang zijn onze waarden. Een motto en waarden die perfect passen bij Groot Verzet Tegen Kanker!

Wij zetten ons op 5 en 6 september 2024 in beweging met 41 collega's. Met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding en de Foundation Prinses Máxima Centrum Kinderoncologie. WIj vertrouwen erop dat wij samen fietsend, hardlopend of wandelend de Mont Ventoux gaan bedwingen. Omdat we allemaal wel iemand kennen die tegen deze ziekte vecht of heeft gevochten. Voor al onze collega's, vrienden en familie die met kanker te maken hebben of krijgen, zetten wij een extra stapje vooruit. Wij willen kanker de wereld uit helpen en de kans op genezing te vergroten.

Wil jij ons steunen? Doneer dan! Alle kleine (en grote) beetjes helpen.

Team Bovemij

Activiteit: Hardlopen
0 m
van mijn doel 26 km
25/06/2024
22:39

Lotte

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.