Tamar Neuteboom

Op naar de top van de Mont Ventoux

( Wandelen | Lid van team: Team IntermeZZo )

Ik haal geld op voor Intermezzo Zwolle, een centrum voor zorg en nazorg bij kanker. In dit geweldig mooie centrum is aandacht, rust en ruimte voor mensen met kanker en hun naasten.

Intermezzo is afhankelijk van giften. 50% van mijn sponsorgeld gaat naar Intermezzo Zwolle, zodat zij hun werk kunnen blijven voortzetten. 

De andere 50% gaat naar het KWF en wordt besteed aan onderzoek om behandelingen tegen kanker te verbeteren.

Op 7 september wandel ik de berg Mont Ventoux op en voor Intermezzo en het KWF verzamel ik donaties.

Mag ik op jou rekenen en help je mij, via een donatie, mee de top van de Mont Ventoux te bereiken?

Www.intermezzo-zwolle.nl 

Activiteit: Wandelen
0 m
van mijn doel 26 km
08/09/2023
16:20

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
02/08/2023 | 15:04

Hard aan het trainen

Wauw, wat is er al gul gedoneerd! Wat fantastisch. Mede door jullie steun kunnen we een mooi bedrag ophalen voor het KWF en voor Intermezzo Zwolle.  Inmiddels heb ik al heel wat wandelkilometers gezien en er fanatieke uurtjes op de crosstrainer opzitten. Mooie bijkomstigheid van al die wandelingen is de uren struinen in de natuur. Mooie dieren zien als de lepelaar, kleine vuurvlinder en zwarte sterns.  Vorige week hebben we met een kleine groep afgevaardigden van team Intermezzo de 7 heuvelen bij Nijmegen bewandeld. Een superdag!  De komende weken komen de puntjes op de i, om de conditie nog verder op te vijzelen. Aan mijn enthousiasme om die zware tocht te volbrengen zal het niet liggen. En wat voel ik mij gesteund om die berg op te komen met al die lieve en bemoedigde woorden die ik krijg.  Helaas ook berichten van mensen die in hun nabije omgeving te maken krijgen met kanker. Mijn gedachten zijn bij jullie. Ik hoop dat we een mooie bedrag bij elkaar krijgen om kanker sneller te genezen.  Doneren kan en mag nog steeds. Dat kan via deze link: https://www.grootverzettegenkanker.nl/fundraisers/tamar-neuteboom