Thea Beulen

Elke bijdrage telt!!

( Fietsen | Lid van team: Toons Toppers Weert )

Elke bijdrage telt!!

Dat is mijn motto. Als eerbetoon aan mijn overleden vader en broer, beiden overleden aan kanker, en uit respect voor mijn “GROTE” zus, die al 2 keer kanker heeft overwonnen, wil ik mijn bijdrage leveren door dit jaar mijn sportieve inspanningen in te zetten voor het goede doel: geld inzamelen voor het KWF via de stichting “Groot verzet tegen kanker”.

Mijn doelstelling is om minimaal € 400,- bij elkaar te krijgen via donaties. Van het geld dat ik inzamel gaat 50% naar het Toon Hermans Huis Weert, de andere helft gaat naar het KWF voor kankeronderzoek. Diverse vrijwilligers van het THHW ondersteunen kankerpatiënten en hun families in het ziektetraject, en de stappers en trappers in het bereiken van dit doel. Mijn complimenten voor deze kanjers. Ik zou het geweldig vinden om gaandeweg dit traject het bedrag naar boven bij te kunnen stellen. Dus daag ik jou uit om mij te steunen ook een kleine bijdrage, of inspanning te leveren. Doe je mee? Ons samen inzetten voor het goede doel.

Bijdrage:
Kan d.m.v. een druk op de donatiebutton of mij een persoonijk berichtje te sturen via app, mail, fb of insta. Elk bedrag is welkom.

Ik heb er zin in, en op vrijdag 8 September as. sta ik op de top van de Mont Ventoux.😉

Let op: Transactiekosten € 0,: selecteer "Ander bedrag" tijdens het afronden van je donatie!!

Activiteit: Fietsen

 

Activiteit: Fietsen
0 m
van mijn doel 1 km
08/09/2023
12:36

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
08/09/2023 | 21:35

Gelukt!!!

En ja hoor het is gelukt. Supertrots op de geleverde prestatie en als verrassing bezoek van mijn grote zus en partner op de top. Waren toevallig op vakantie die niet gecancelled kon worden. Ik wil echt IEDEREEN (inclusief de meer dan 40 anonieme donateurs waar ik de naam niet van weet), die met mij deze prestatie heeft geleverd, BEDANKEN voor de support, donaties, aandacht voor het goede doel, gezelligheid, fietsritjes en veel meer. En vooral de organisatie en vrijwilligers van het Toon Hermans Huis en Groot verzet tegen Kanker.  Ik ben nu weer thuis. Het was een week om nooit te vergeten. En de mensen van huisje 14. Een voor een toppertjes.  GROETEN Thea Beulen. :)