Thomas de Groot

Ik strijd voor jou en je naasten!

( Dubbele deelname (wandelen + fietsen) | Lid van team: Huis aan het Water, Katwoude )

Waarom doe ik voor de tweede keer mee? Omdat ik wil dat Huis aan het Water er voor jou is als je te maken krijgt met de ziekte kanker.

Kanker kan iedereen krijgen: jong, oud, gezond of levensgenieter. Het is een ziekte die jouw leven en die van je naasten op zijn kop kan zetten. Toch houdt het leven bij de diagnose niet op: het gaat er niet om wat je niet meer kunt maar wat juist wel mogelijk is, dát is de kracht van Stichting Huis aan het Water. Zo is er de gelegenheid om aan je conditie te werken, kun je informatie inwinnen, is er professionele hulp aanwezig maar kun je er ook terecht voor een luisterend oor bij een van de vele vrijwilligers.

De deuren van Huis aan het Water staan niet alleen open voor mensen met de diagnose kanker maar ook voor hun naasten, jong en oud. Lotgenoten die hetzelfde doormaken, die elkaar begrijpen en daar kracht uit halen om vooruit te kijken want het leven heeft nog zoveel te bieden!

Voor mij is dit een sportieve uitdaging en draag ik graag een steentje bij omdat ik in mijn omgeving heb gezien wat kanker met jou en je naasten doet. Gelukkig heb ik ook gezien welke waardevolle rol Huis aan het Water in zo’n periode kan betekenen en hoeveel kracht en motivatie mensen eruit halen.

Nadat ik in 2022 per fiets de berg heb beklommen ga ik in 2024 twee keer de berg op: donderdag wandel ik 26 kilometer en 1200 hoogtemeters naar de top. Op vrijdag stap ik op de fiets en klim ik nogmaals naar de top voor het goede doel!

De opbrengst van mijn actie komt voor 50% ten goede aan KWF. De andere 50% is voor Stichting Huis aan het Water in Katwoude.

Activiteit: Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
05/04/2024
23:33

Diana

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
11/12/2023 | 21:09

2024: twee keer de berg beklimmen!

In 2022 heb ik samen met mijn broer Emiel per fiets de berg beklommen en daar heb ik enorm van genoten. De saamhorigheid, de verbondenheid, de sfeer en de warme berichten die ik van iedereen heb gekregen die mij gesponsord hebben, fantastisch! Dit smaakte toen al naar meer. Om voor 2024 sponsors te vinden vind ik nu nog wel lastig, het “leuren” om geld zit namelijk helemaal niet in mijn natuur. Daarom vond ik dat mijn tegenprestatie groter moest zijn als in 2022 dus vandaar dat ik ook wandelend naar de top ga! Op sportief gebied zal ik mij de komende maanden voorbereiden: in januari wil ik aan een wandel-evenement in België, met hoogtemeters, deelnemen en ik heb al 3 grote evenementen op de racefiets op het programma staan! Mont Ventoux kom maar op!

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.