NL

Info voor teams

Ook dit jaar is het weer mogelijk om je in te schrijven als team. Meedoen als bedrijventeam samen met je collega's is om een aantal redenen een goed idee:

  • sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap
  • versterken van de onderlinge relaties
  • gezonde levensstijl stimuleren
  • positieve promotie voor de organisatie

Een team hoeft overigens niet te zijn samengesteld uit medewerkers van een bedrijf. Onze lokale goede doelen kunnen met een team deelnemen. Daarnaast is bij ons iedereen die als groep, vrienden, familie of ... wil meedoen en uit minimaal 2 personen bestaat een team.

Bedrijven die willen meedoen en specifieke informatie willen hebben die mist op onze website kunnen contact opnemen met Contact bedrijven

Inschrijfprocedure teams

Het stappenplan voor de inschrijving van een team verloopt als volgt:

  • De teamcaptain meldt het team aan via de button 'Doe mee als team' die je op de pagina 'inschrijven' vindt.
  • De teamcaptain doorloopt de inschrijfprocedure. Na betaling is het team aangemeld en is de teamcaptain ingeschreven.
  • De teamleden kunnen zich vervolgens aanmelden via de button 'aansluiten bij bestaand team' die je op de pagina 'inschrijven' vindt.

Eigen profielpagina & teampagina

Naast de door ons aangemaakte teampagina, krijgen ook alle individuele deelnemers een eigen profielpagina nadat ze zich hebben ingeschreven. Het is namelijk de bedoeling om via deze pagina je eigen netwerk in te schakelen en op die manier zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Door actief met je eigen profielpagina en de teampagina bezig te zijn, kun je jouw sponsoren continu op de hoogte houden. Het is dus mogelijk om een individuele deelnemer te sponsoren, maar mensen mogen via jullie teampagina ook een bedrag storten op naam van het gehele team.