Deelname individueel, teamlid, teamsupporter of als vrijwilliger

Deelnemers

Het evenement Groot Verzet Tegen Kanker is voor (hard)lopers en fietsers. De beklimming vindt plaats op donderdag 5 september 2024 voor (hard)lopers en op vrijdag 6 september 2024 voor fietsers. De start is in Sault op het plein aan de Avenue de la Promenade. De beklimming is 26 kilometer lang. Langs de beklimming zijn verzorgingsposten ingericht en dixie’s opgesteld. Op de verzorgingsposten vind je water, fruit en kleine versnaperingen. Zorg daarnaast zelf dat je voldoende eten en drinken bij je hebt.

In het deelnemersreglement onderaan deze pagina lees je wat wij van jou verwachten.

Na inschrijving heb je je eigen actiepagina op de website www.grootverzettegenkanker.nl. Activeer je pagina via de link in de bevestigingsmail na inschrijving, anders kan je niet via de website inloggen. Je vult deze pagina met je eigen persoonlijke informatie en beeldmateriaal. Jouw sponsoren kunnen via jouw actiepagina een sponsorbedrag doneren.


Teams

Wil je samen met vrienden, bekenden, collega’s als team deelnemen aan het evenement dan kan dit. Ieder team heeft 1 teamcaptain deze moet zich als eerste inschrijven. Hiermee wordt het team aangemaakt en de teamcaptain ingeschreven.

De overige teamleden schrijven zich in als teamlid en kiezen in het inschrijfmenu het team waar zij zich bij willen voegen. Activeer je pagina via de link in de bevestigingsmail na inschrijving, anders kan je niet via de website inloggen.
De teamcaptain is voor de organisatie het aanspreekpunt van het team.

Teams kunnen ook zogenaamde teamsupporters meenemen. Mensen die geen fysieke prestatie leveren maar wel het team steunen en sponsorgelden werven. Inschrijving voor teamsupporters is gratis hiervoor moet je eerst een kortingscode aanvragen via e-mail. Na ontvangst van de kortingscode kan jij je als teamsupporter inschrijven.

 

Deelnemen op zowel donderdag als vrijdag

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij willen graag weten hoeveel deelnemers er op beide dagen deelnemen en onze voorzieningen daarop aanpassen. Ook is het als deelnemer verplicht beide dagen een kledingset van de Stichting te dragen
Wil je twee dagen meedoen dan betaal je € 199,--, je ontvangt voor beide dagen een set kleding.


Deelnemersregelement 2024 lees hier