NL

Nieuws

Stichting Mont Ventoux heeft nieuwe hoofdsponsor!

Meppel / Steenwijk – Stichting Mont Ventoux heeft in MAC³PARK een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Op vrijdag 17 april werd de overeenkomst ondertekend door voorzitter Henk ten Hulscher en Peter Broer van MAC³PARK.

“Mont Ventoux is een bijzonder evenement vormgegeven en gedragen door een brede vrijwilligersgroep. De kleinschaligheid en de aandacht voor de strijd tegen kanker en het gezamenlijk verhaal is belangrijk en wordt gekoesterd”, legt Broer uit.

“De fondswerving voor KWF is belangrijk, de aandacht voor de lokale en regionale doelen van hospice tot inloophuis maakt het evenement herkenbaar voor deelnemers en vrijwilligers uit geheel Nederland. De Stichting kiest met KWF en met de lokale en regionale doelen voor een lange duurzame relatie.” Bij ondertekening was om die reden een van de lokale doelen aanwezig. Klazien van Olst van Inloophuis Passie Lelystad.

Betrokkenheid
Ten Hulscher: “Het bestuur van de stichting bewaakt met overtuiging de authenticiteit van het evenement. MAC³PARK wil vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid een financiële en materiële ondersteuning bieden aan het evenement. Zij wil eventueel de eigen medewerkers en haar klanten stimuleren mee te doen aan het evenement als bindend en sportief element.”

Ter informatie
MAC³PARK heeft locaties in Lelystad, Almere, Emmeloord en Dronten en is een vastgoedonderneming die op unieke (zicht)locaties kantoor- en bedrijfsruimte verhuurt, inclusief service en faciliteiten op maat.