NL

Nieuws

Eerste clinic vindt plaats op 28 mei in Maarsbergen

Op zaterdag 28 mei vindt de eerste clinic van Editie 2016 plaats. De clinic start bij La Place Maarsbergen. La Place ligt aan de A12, is voorzien van ruime parkeergelegenheid, ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug en vormt daardoor een ideaal uitgangspunt voor klimtrainingen!

Programma clinic zaterdag 28 mei 2016

9.00 u -  9.15 u: Ontvangst deelnemers, consumpties voor eigen rekening

9.30 u - 12.30 u: De clinic, praktijkgedeelte.

v.a. ca. 12.30 u: Mogelijkheid voor lunch (zie info hieronder)


Ervaren beklimmers van de Mont Ventoux begeleiden u bij deze clinic. Zij kunnen u onder meer informeren over: trainingsvormen, techniek, materiaalonderhoud, voeding en kleding en voorzien u van overige adviezen. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Tevens is het een mooie gelegenheid om andere deelnemers te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

De stichting Mont Ventoux draagt er zorg voor dat u op een veilige manier aan deze clinic kunt deelnemen. U doet geheel voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid mee aan de clinic: voor fietsers is schaalhelm verplicht!!

U kunt u ook opgeven als u voornemens heeft mee te doen aan de beklimming van de Mont Ventoux en eerst eens kennis wilt maken en informatie wilt inwinnen. Voor deze clinic zijn wij te gast bij:

La Place Maarsbergen
Woudenbergseweg 44,
3953 MH Maarsbergen
Tel.: 0343 432 560


Mont Ventoux Lunch

Na de Clinic kunt u tegen betaling aanschuiven voor de lunch. U dient zich hiervoor op te geven bij aanmelding deelname en kunt ter plaatse betalen €11,- per persoon. Een deel van de lunch wordt gesponsord door La Place Maarsbergen.INSCHRIJVEN CLINIC MAARSBERGEN

De 2e clinic vindt plaats op 18 juni op de Holterberg. Nadere informatie hierover volgt.