NL

Nieuws

Nieuwsbrief februari 2017

Afscheid sponsor Mac3Park

Mac3Park Na twee jaar nemen we een afscheid van een betrokken sponsor die de doelen van onze stichting een warm hart toedroeg. Met Mac3Park hebben we twee mooie edities weten te organiseren met een prima opbrengst. Met een shirt van het jubileumjaar en een mooie foto van twee deelnemers voor de start hebben we de samenwerking afgerond.Vechtdal College gaat Mont Ventoux op

Vol trots kunnen we mededelen dat er een groep van 30 leerlingen en docenten van het Vechtdal College in Hardenberg de komende editie de Mont Ventoux wandelend, hardlopen en fietsend gaat bedwingen. Het is de bedoeling 15.000 euro in te zamelen voor de Stichting Mont Ventoux, en daarmee voor KWF Kankerbestrijding. De ziekte en inmiddels het overlijden van een leerling van het Vechtdal College was voor de school aanleiding om aan de actie mee te doen. De actiepagina van het Vechtdal College is al online!Reminder Kick off op 3 maart

Op 3 maart vindt de Kick-off Party plaats in de Meenthe te Steenwijk

We kijken deze avond uiteraard vooruit naar de elfde editie, met praktische informatie over de goede doelen, huisvesting, de tocht zelf, de voorbereiding, enzovoort.

We zullen ook zeker terugkijken op de 10e editie van de beklimming. De presentatie van de avond wordt verzorgd door Olaf ten Hoopen.

Praktische info
Locatie: De Meenthe, Stationsplein 1 te Steenwijk
Inloop: vanaf 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur

Graag opgeven vóór 27 februari via:

kick-off@grootverzettegenkanker.nl

Tot ziens in De Meenthe!

Bestuur Stichting Mont Ventoux

Data van clinics bekend

Om je optimaal te kunnen voorbereiden, alvast kennis te maken met andere deelnemers en om informatie te krijgen over de beklimming die je in Frankrijk te wachten staat, organiseren we ook dit jaar weer een aantal clinics. Noteer alvast in de agenda:

13 mei in Maarsbergen
17 juni op de Holterberg

De uitnodiging voor deze clinics en meer informatie hierover volgt nog.

Onderwijsbureau Meppel biedt cheque aan ter waarde van 500 euro

Henk ten Hulscher mocht begin februari een cheque ontvangen uit handen van Ite Pen van het Onderwijsbureau Meppel ter waarde van maar liefst 500 Euro. Dit kwam voort  uit het goede doelen pot van het Onderwijsbureau.
 

Belisol nieuwe hoofdsponsor van de stichting

De Stichting Mont Ventoux heeft in het bedrijf Belisol een nieuwe sterke partner gevonden. Belisol is de nieuwe hoofdsponsor en ondersteunt hiermee samen met de Stichting Mont Ventoux de strijd tegen kanker.

Nicolas Thiel: “Als maatschappelijk betrokken onderneming levert Belisol graag een positieve bijdrage aan de Stichting Mont Ventoux. We zien in de Stichting een prachtige club enthousiaste vrijwilligers die zich met hart en ziel samen inzetten voor de strijd tegen kanker. Daar verbinden we graag onze naam aan.”

Naast het creëren van naamsbekendheid is de sponsorovereenkomst ook gericht op intensieve samenwerking met de lokale doelen en de acties die diverse teams in het land organiseren om geld op te halen. De vestigingen van Belisol worden servicepunten voor de lokale doelen en teams door ze actief te ondersteunen met promotiemateriaal.

Tevens organiseert Belisol met al haar vestigingen een sensationele fietstocht vanuit Nederland naar de Mont Ventoux, alwaar zij worden opgevangen door werknemers van Belisol om met elkaar de legendarische berg te beklimmen. “We hebben in onze gelederen veel wielerliefhebbers zitten en zijn bovendien een aantal jaar actief sponsor geweest in de professionele wielrennerij. Het ondersteunen van dit goede doel werd dan ook met veel enthousiasme ontvangen”, aldus Nicolas Thiel.

‘Wij zijn trots op onze nieuwe partner en we gaan daarmee een nieuwe fase in als Stichting in de strijd tegen kanker, want dat is waarvoor we het allemaal doen. “ aldus Henk ten Hulscher.