NL

Nieuws

Eerste clinic in Maarsbergen op 13 mei met Bart Voskamp

De eerste clinic van Editie 2017 vindt plaats op zaterdag 13 mei. De clinic start bij La Place Maarsbergen. La Place ligt aan de A12, is voorzien van ruime parkeergelegenheid, ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug en vormt daardoor een ideaal uitgangspunt voor klimtrainingen!

Bij deze clinic zal Bart Voskamp ons begeleiden. Bart is een ex-profwielrenner die zijn sporen in de wielersport onmiskenbaar heeft verdiend. Momenteel is hij werkzaam als accountmanager bij Bioracer, de leverancier van onze tenues.

Programma clinic zaterdag 13 mei 2017

9.00 u - 09.30 u:
Ontvangst deelnemers, consumpties voor eigen rekening.

9.30 u - 12.30 u:
Praktijkgedeelte clinic wandelen, fietsen, evt. hardlopen, met medewerking van ex-profwielrenner Bart Voskamp.

v.a. ca. 12.30 u:
Mogelijkheid voor lunch bij La Place Maarsbergen (zie info hieronder).
Ervaren beklimmers van de Mont Ventoux begeleiden u bij deze clinic. Zij kunnen u onder meer informeren over: trainingsvormen, techniek, materiaalonderhoud, voeding en kleding en voorzien u van overige adviezen. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Tevens is het een mooie gelegenheid om andere deelnemers te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

De stichting Mont Ventoux draagt er zorg voor dat u op een veilige manier aan deze clinic kunt deelnemen. U doet geheel voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid mee aan de clinic: voor fietsers is schaalhelm verplicht. Zonder helm mag u NIET deelnemen aan deze clinic!Voor deze clinic zijn wij te gast bij:

La Place Maarsbergen
Woudenbergseweg 44
3953 MH Maarsbergen
Tel.: 0343 432 560

Mont Ventoux Lunch
Na de Clinic kunt u tegen betaling aanschuiven voor de lunch. U dient zich hiervoor op te geven bij aanmelding deelname en kunt ter plaatse betalen €12,50 per persoon. Een deel van de lunch wordt gesponsord door La Place Maarsbergen. Graag wel bij opgave van de clinic aangeven of u wel of geen gebruik maakt van de lunch!

Opgeven kan tot 13 mei via onderstaande button.

AANMELDEN CLINIC MAARSBERGEN