NL

Nieuws

Nieuwsbrief Mei 2017

INSCHRIJVEN KAN NOG!

Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de elfde editie van Groot verzet tegen kanker. Twijfel je zelf nog, of ken je mensen die een klein zetje nodig hebben om mee te doen aan ons prachtige evenement? We hopen van harte dat je vóór de sluitingsdatum van 31 mei besluit om een bijdrage te leveren door je in te schrijven.

Maar: ook als je zelf niet meedoet, kun je een bijdrage leveren. We hebben een video met oproep tot inschrijven op Facebook geplaatst. We vragen iedereen die deze nieuwsbrief ontvangt het bericht te delen op hun Facebook. Op deze manier bereiken we heel veel mensen. Dit levert ongetwijfeld meer inschrijvingen op voor Groot verzet tegen kanker.

Wil je deze actie steunen? Natuurlijk! Ga direct via onderstaande knop naar de video en deel deze op Facebook!

BEKIJK DE VIDEO EN DEEL DEZE OP FACEBOOK

Gezocht: penningmeester

Na ruim 2 jaar de functie van penningmeester van Stichting Mont Ventoux - Grootverzettegenkanker te hebben uitgevoerd, heeft Patrick Sportel besloten zijn taken over te dragen aan een nieuwe penningmeester. De stichting zoekt daarom een opvolger voor Patrick.

Als penningmeester van de stichting ben je onderdeel van de commissie financiën, bestaande uit een administrateur en een beheerder database.
Wat zijn je taken/verantwoordelijkheden:
- rapporteren aan bestuur
- verrichten van betalingen en andere bankzaken
- aangifte BTW
- correspondentie beantwoorden
- controleren aansluiting en volledigheid database/administratie
- ondersteunen van commissie financiën
Kennis van Excel is een pré!
Ben je per direct beschikbaar en lijkt het je leuk om je voor deze stichting in te zetten? Stuur dan een e-mail naar patrick@grootverzettegenkanker.nl

Deel opbrengst Bike Challenge Festival Flevoland naar Team Inloophuis Passie

Op 25 juni vindt het Bike Challenge Festival Flevoland plaats. Toerfietsers kunnen bij de Omloop Flevoland kiezen uit vier routes. Op alle routes worden de deelnemers uitgedaagd om op de voormalige bodem van de Zuiderzee de strijd aan te gaan met de elementen. Daarnaast kunnen zij genieten van het vele natuurschoon en prachtige vergezichten over weidse wateren.

De gevarieerde routes voeren de deelnemers niet alleen over de karakteristieke polderwegen en historische dijken, maar ook over prachtig slingerende fietspaden door grote boscomplexen. De Omloop Flevoland is een ware ontdekkingstocht door de grootste polder van de wereld!

Wil je hieraan meedoen? Geef je dan op via de site www.bcff.nl
Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het het team Inloophuis Passie, dat meedoet aan de elfde editie van Groot verzet tegen kanker.

Wit-Rusland blij met overgebleven kleding Mont Ventoux

Gea Dekker en Rudi Post, beiden al jaren nauw betrokken bij Stichting Mont Ventoux,  brachten eind maart een bezoek aan Wit-Rusland en hebben veel personen blij mogen maken met de 'overgebleven' kleding en medailles van de Stichting Mont Ventoux.

De kleding is afgegeven op de scholen in Wit-Rusland. De scholen doen mee aan zoals ze het daar noemen olympiades. Het gaat dan niet alleen om de prestatie, maar ook om de presentatie. Helaas voor dit laatste krijgen de scholen geen geld van de overheid. Sterker nog, het onderwijzend personeel zorgt zelf voor schriften en pennen. Dus de kleding is meer dan welkom!

De medailles zijn uitgedeeld in Weeshuis Internaat. Hier verblijven kinderen tot 16 jaar maximaal zes maanden. Ze kunnen, vaak door alcoholgebruik van de ouders, niet meer thuis wonen.

Mooie acties opgezet? Deel deze met Groot verzet!


Als je acties organiseert, in welke vorm dan ook: laat het ons weten via roelina@grootverzettegenkanker.nl.

Wij delen je actie via onze kanalen. Als je ze deelt via je eigen social mediakanalen, tag ons in die berichten als Stichting Mont Ventoux voor een groter bereik.