NL

Nieuws

We zoeken vrijwilligers!

Om het evenement in Frankrijk in goede orde te laten verlopen, zijn heel veel vrijwilligers nodig. Wil je een bijdrage leveren aan het welslagen van Groot verzet tegen kanker en ben je eind augustus beschikbaar? Meld je dan via onderstaande knop officieel aan als vrijwilliger. We zijn iedereen erg dankbaar, want uiteindelijk zorgen de vrijwilligers ervoor dat de deelnemers naar de top kunnen.

Er is behoefte aan mensen die de volgende taken willen uitvoeren:
 
  • Van dinsdag t/m zaterdag de infobalie op het appartementencomplex in Montbrun-les-Bains bemannen. Het gaat om een paar uurtjes in die dagen. Je staat mensen met vragen te woord en draagt zorg voor de verkoop van onze merchandise.
  • Kledinguitgifte op dinsdag en woensdag. Ook hier gaat het om een paar uurtjes op het appartementencomplex in Montbrun.
  • Op donderdag en vrijdag op de berg zelf zoeken we mensen die een van de 5 à 6 verzorgingsposten langs de klim willen bestieren. Je geeft water, banaan en krentenbollen uit en moedigt de deelnemers aan.
  • Verkeersregelaars: het regelen van verkeer bij de start, bij Chalet Reynard en op de top, zodat de deelnemers veilig naar boven kunnen.
  • Publiekscoaches: zorgen voor de orde bij de start, bij Chalet Reynard en op de top. Je zorgt ervoor dat er steeds een goede doorstroming is van deelnemers, supporters en overige weggebruikers.
  • We zoeken ook chauffeurs voor de busjes die op de wandeldag het vervoer tussen de top en Chalet Reynard verzorgen.
 
Op basis van de aanmeldingen van de vrijwilligers wordt er een planning gemaakt die in juli/augustus bekend wordt gemaakt. Je weet dus voordat je naar Frankrijk afreist waar je aan toe bent.

Tot slot: vrijwilligers die zich officieel hebben aangemeld, krijgen een kleine korting als ze onze accommodatie in Montbrun-les-Bains boeken.

Ja, ik meld me aan als vrijwilliger!