All Safety

Wij doen mee!

Samen komen we verder

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

07/09/2021
03:11

Bianca

Bekijk alle
  Bekijk alle
07/09/2021 | 22:24

BEDANKT

 *All Safety* Hier staan we dan, allemaal met een voldaan en trots gevoel. We hebben allemaal bereikt waarvoor we gekomen waren, de top van de Mont Ventoux. Met deze actie Groot Verzet Tegen Kanker hebben we met zijn allen meer dan €21.000 opgehaald, deze actie blijft doorlopen t/m 30 september, dus mocht je nog willen doneren😁❤, blijft dat nog van harte welkom. Dat kan op onze teampagina https://lnkd.in/dfMKy79. Nogmaals namens het team willen wij iedereen harstikke bedanken voor de donaties en de steun, zonder jullie hadden wij dit bedrag nooit kunnen halen. Bij deze ook nog een speciale dank uit aan All Safety voor het mogelijk maken van alles. #allsafety

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.