Diep gaan naar de top

Diep gaan naar de top

Ik ben in mijn naaste familie het afgelopen jaar geconfronteerd met kanker en wil op deze manier een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de behandeling van deze akelige ziekte. Daarnaast ben ik begin 2020 flink overspannen geweest en heb daardoor behoorlijk aan mezelf gewerkt. Het aangaan van deze uitdaging zou het kersje op de appelmoes zijn.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

15/04/2021
08:58

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.