Diep gaan naar de top (voor Thijs)

Diep gaan naar de top

Wij zijn een groep vrienden, waarvan de meesten tot voor kort geen racefiets hadden. Een groot deel had (of heeft) zelfs een hekel aan fietsen. Een enkeling heeft er zijn nieuwe passie in gevonden... De motivatie voor dat grote deel om toch mee te doen komt bij ons allemaal voort uit confrontatie met kanker. Een vader, een zus, een moeder, broer of een goeie vriend of vriendin, die tegen deze vreselijke ziekte moeten vechten. Helaas zitten we nu (22-6-2021) in zak en as omdat een teamlid vandaag een slechte uitslag heeft gekregen. Hij gaat het gevecht zeker voor 100% aan, zo kennen we hem. Stay strong Thijs! En hopelijk ben je er bij in september, op de fiets of grijnzend vanuit een volgauto of zo. Lachen hoe wij kapot gaan...

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10/09/2021
15:19

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.