digitaal bureau Elephant

Team Elephant

Hi, wij zijn Team Elephant!

 

Vanuit Digitaal Bureau Elephant is ooit het idee geboren om de Ventoux op te fietsen om te vechten tegen Kanker. Ondertussen is deze groep uitgegroeid tot een enthousiaste verzameling van collega's en vrienden. Sommigen met heel veel fietservaring en sommigen met net 'iets' minder. Maar allemaal met een gezamelijk doel voor ogen: Samen sterk tegen Kanker de Ventoux op.

Help jij ons om zoveel mogelijk geld in te zamelen? Klik van snel op de doneer knop bovenaan de pagina!

 

Meet the Team!

 

Fabian de Jong

Initiatiefnemer en regelaar van het eerste uur, als een van de mensen met de meeste fietservaring verwachten we naast een hoop donaties ook een toptijd naar boven!

Job Sas

Wij kennen niemand die meer fiets kilometers in de benen heeft dan Job. Bovendien regelde hij al sponsoren voordat we goed en wel van start waren! Als veteraan is hij ook een belangrijke mental coach voor de nieuwelingen op de fiets.

Jeroen Romeijnders

De laatste deelnemer van het eerste uur. Ondanks dat hij net papa is geworden vliegt hij zometeen met iedereen mee naar boven. Hij besteed de kleine tijd die hij over heeft nu vooral op de virtuale bergen in Zwift of de indoor trainer.

Martijn Schipper

Vorig jaar aangestoken door Fabian en Corona om een fiets te kopen, ondertussen heeft hij er al vele kilometers opzitten. En ondanks dat Fabian even wat moeite heeft moeten doen om hem over te halen gaat hij er nu helemaal voor!

Leon Stam

Meegetrokken in het fietsvirus door Martijn en Fabian is hij nu degene die iedere droge dag vraagt of we nog een rondje gaan maken.

Lorenzo van Leeuwaarden

Vorig jaar aangesloten bij de fietscrew om nu direct mee de berg op te vlammen, hij is er ook niet vies van om aan het eind van iedere rit nog even een sprintje te trekken, nu gaat hij die competitiviteit inzetten om zo veel mogelijk donaties binnen te halen.

John van den Broek

Van nature een voetballer, maar voor dit doel ruilde hij graag zijn voetbalschoenen in voor een paar klikpedalen. Hij gaat de hele zomer trainen aangezien hij voor dit doel pas zijn eerste kilometers kilometers ooit in het zadel heeft gemaakt.

Mike van Zaanen

Toen we hem vroegen om hij mee ging fietsen voor het goede doel heeft hij daar niet langer dan een paar seconden over nagedacht. Als een van de laatste aanwinsten bij team zeker niet de minste!

Fabian van den Houten

Samen met John de nieuwelingen op de fiets. Maar daarom niet minder fanantiek, zowel op de fiets, maar vooral ook om zoveer mogelijk donaties voor het goede doel binnen te halen!

 

 

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/09/2021
14:44

KVMC

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.