Frohindengroip

Wij worden helden!

Frohindengroip is een vriendengroep uit Hengelo, voorbonden door onze liefde voor sport (met name voetbal). Wij zijn samen met elkaar opgegroeid en de vriendengroep is een belangrijk onderdeel van ieders leven. Zo hebben wij niet alleen alle mooie momenten met elkaar kunnen delen, maar ook de zwaardere. Juist die combinatie is wat onze band zo sterk maakt. En dat willen we hier laten zien. Meedoen aan dit geweldige initiatief is niet alleen om een steentje bij te dragen aan een fantastisch doel, maar ook om te laten zien hoeveel wij voor elkaar en anderen over hebben.

Zonder enige (of veel) ervaring gaan wij vechten om die berg op te komen. Daarvoor zullen we elkaars steun nodig hebben, maar ook die van u. Met uw donatie maakt u een wezenlijk verschil voor KWF en duwt u ons die berg op!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

08/01/2022
13:24

Teghlat

Bekijk alle