Groller Bokkies

Groller Bokkies

Een groot aantal familieleden van de Dillings van oorsprong uit Grolloo zetten zich dit jaar in voor een bijdrage aan de strijd en oplossing tegen en voor kanker. Binnen onze familie zijn we al te vaak geconfronteerd met deze ernstige ziekte.
Wij willen een steen bijdragen om de ziekte, in zijn verschillende vormen, te bestrijden en alle mensen een hart onder de riem steken die hierdoor zijn getroffen.
Door middel van verschillende acties zullen we ons komend jaar inzetten en hopen op veel steun uit onze omgeving.

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/09/2021
10:36

Bloemist Rolde

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.