Henk en Judith tegen Kanker

Help ons met een donatie voor onze challenge!

Afgelopen jaren te vaak meegemaakt hoe kanker een leven overhoop kan gooien. Hoe slopend de strijd en hoe groot het verdriet als deze strijd verloren wordt. Machteloos aan de zijlijn staan.

Fietsen is voor mij ontspanning al word je er moe van en werkt mijn lijf niet altijd mee. Prijs me gelukkig dat ik het regelmatig kan doen, samen met Henk, in Nederland, op Mallorca of in Frankrijk.

Graag draag ik op deze manier mijn steentje bij om het KWF te steunen in hun strijd tegen kanker. Zodat de kans op genezing groter kan worden, de behandeling beter of oorzaken opgespoord.

Fijn als jullie mij steunen!

Judith

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

31/08/2021
10:43

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.