“Opgeven is geen optie”

“Opgeven is geen optie”

Ik doe mee omdat:
1) zelf ben ik rolstoelgebonden. Na een zeer sportief valide leven ben ik erachter gekomen dat sporten ook als mindervalide erg belangrijk is. Ik heb altijd een doel en uitdaging nodig om gemotiveerd te blijven.
Ik vind het des te mooier als ik mijn doel kan combineren met geld inzamelen voor het goede doel. In dit geval strijd tegen kanker. Net als iedereen heb ook ik in de nabije omgeving te maken en te maken gehad met de vreselijke gevolgen van kanker.

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

05/04/2020
00:00

Peter

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.