Peelland Advocaten en De Cirkel samen tegen kanker

Peelland Advocaten en De Cirkel samen tegen kanker

De advocaten van Peelland Advocaten in Helmond hebben beiden recent in de naaste familie te maken gehad met de vreselijke gevolgen van kanker. En om eraan mee te kunnen werken dat deze ziekte de wereld uit gaat, willen zij geld inzamelen om meer onderzoek te kunnen doen. Maar ook willen zij een lokaal goed doel steunen, waar mensen die met kanker worden geconfronteerd veel steun aan hebben. Een plek waar mensen zijn met een luisterend oor en een goed advies, te weten Inloophuis De Cirkel in Helmond.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

24/02/2020
00:00

Ed

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.