Peelland Advocaten en De Cirkel samen tegen kanker

Peelland Advocaten en De Cirkel samen tegen kanker

De advocaten van Peelland Advocaten in Helmond hebben beiden in 2019 voor het eerst deelgenomen aan "Groot verzet tegen kanker" omdat zij toen recentelijk in de naaste familie te maken hadden gehad met de vreselijke gevolgen van kanker. Dit was een unieke ervaring en zij hebben toen een mooi bedrag bij elkaar gefietst. En omdat het nog steeds keihard nodig is om onderzoek te kunnen doen zodat deze ziekte de wereld uit gaat, is er veel meer geld nodig. Maar ook willen zij een lokaal goed doel steunen, waar mensen die met kanker worden geconfronteerd veel steun aan hebben. Een plek waar mensen zijn met een luisterend oor en een goed advies, te weten Inloophuis De Cirkel in Helmond. Van al het geld dat door de leden van ons team wordt ingezameld, komt 40% ten goede aan Inloophuis De Cirkel. En zij hebben dat geld juist nu zo keihard nodig, nog meer dan normaal al het geval is. Want naast de zorg om het welzijn van hun gasten, dreigen er echter ook nog financiële problemen. Door Corona kunnen er geen activiteiten georganiseerd worden die een belangrijke bron van inkomsten zijn voor De Cirkel. En dus is deze actie dubbel en dwars de moeite waard voor hen.

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

18/09/2021
21:23

Johan en Rebecca

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.