RINIS naar de Top

Nog nooit gedaan, dus het gaat ons lukken!

Wij hebben samen al 925 km afgelegd

Groot Verzet Tegen Kanker zamelt geld in om bij te dragen aan zowel het wetenschappelijk onderzoek naar betere genezing van kanker, als aan de benodigde zorg voor mensen die met kanker te maken krijgen. En daar wil ook team "RINIS naar de Top" zich dit jaar graag voor gaan inspannen. Want een inspanning wordt het, om die top van de Mont Ventoux te bereiken. Dat is echter een inspanning die niet te vergelijken is met de inspanning die geleverd wordt door patiënten, de zorg en de onderzoekers in de strijd tegen kanker.

Steun ons team, of één van de teamleden met een donatie en draag op die manier bij aan die strijd. Samen zal het uiteindelijk gaan lukken.

14/09/2022
09:54

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
14/07/2022 | 16:01

Samen trainen voor de tocht

Nog 7 weken voor "de tocht". En inmiddels is ons streefbedrag al gehaald. Wat fijn, dat we op zoveel sponsoren kunnen rekenen. Deels ook anoniem, zodat we niet precies weten wie we mogen bedanken voor hun donatie. Daarom een algemeen en welgemeend super bedankt! Zo'n uitdaging vraagt voorbereiding. En daarvoor zijn 4 van ons zelfs afgereisd naar Zweden. Een heerlijke omgeving, met eindeloze bossen, fraaie meren en niet onbelangrijk, heuvels. Zo konden we ook die hoogtemeters trainen. Niet op asfalt zoals straks, maar smalle onverharde paden vol stenen, boomwortels en ander "ongemak". Een paar pittige wandelingen die met recht een training voor de Ventoux genoemd konden worden. Wij trainen nog even door, om straks nog beter aan de start van 'Groot Verzet Tegen Kanker' te staan. En donaties blijven natuurlijk ook nog steeds zeer welkom. Er is immers nooit geld genoeg om de strijd met kanker aan te gaan. Een strijd die we willen en die we gaan winnen!