RINIS naar de Top

Nog nooit gedaan, dus het gaat ons lukken!

Wij hebben samen al 747 km afgelegd

Groot Verzet Tegen Kanker zamelt geld in om bij te dragen aan zowel het wetenschappelijk onderzoek naar betere genezing van kanker, als aan de benodigde zorg voor mensen die met kanker te maken krijgen. En daar wil ook team "RINIS naar de Top" zich dit jaar graag voor gaan inspannen. Want een inspanning wordt het, om die top van de Mont Ventoux te bereiken. Dat is echter een inspanning die niet te vergelijken is met de inspanning die geleverd wordt door patiënten, de zorg en de onderzoekers in de strijd tegen kanker.

Steun ons team, of één van de teamleden met een donatie en draag op die manier bij aan die strijd. Samen zal het uiteindelijk gaan lukken.

09/06/2022
22:34

Wim en Diets

Bekijk alle
  Bekijk alle
02/02/2022 | 15:52

Samen gaat het lukken

Bijna iedereen heeft wel eens meegemaakt, wat kanker voor iemand en zijn of haar omgeving voor gevolgen kan hebben. De diagnose kanker brengt grote onzekerheid. Steeds vaker is er een kans op genezing, maar nog steeds vaak ook niet. Hoelang duurt een behandeling? Hoe ernstig zijn de (blijvende) gevolgen? Hoelang heb ik nog? Welke plannen kan ik nog maken? Is er genezing mogelijk? De biomedisch geneticus René Bernards, internationaal toponderzoeker op het gebied van kanker verwacht dat kanker voor het merendeel van de patiënten op afzienbare termijn een chronische ziekte wordt. Met een goede kwaliteit van leven. En we komen steeds een stapje verder in die richting maar er is nog heel veel onderzoek nodig om daar te komen en wetenschappelijk onderzoek kost geld, heel veel geld.Tegelijkertijd moeten we alle mogelijke zorg bieden om het leven voor de patienten van nu zo dragelijk mogelijk te maken en te houden. Daarvoor zijn in de loop van de tijd vele vaak ook locale mogelijkheden ontwikkeld. En ook dat kost geld, heel veel geld. Groot Verzet Tegen Kanker zamelt dat geld in en wil zo bijdragen aan zowel het onderzoek, als aan de benodigde zorg. En daar wil team "RINIS naar de Top" zich dit jaar graag voor gaan inspannen. Want een inspanning wordt het, om die top van de Mont Ventoux te bereiken. Dat is echter een inspanning die niet te vergelijken is met de inspanning die geleverd wordt door patiënten, de zorg en de onderzoekers in de strijd tegen kanker. Steun ons team, of één van de teamleden met een donatie en draag op die manier bij aan die strijd. Samen zal het uiteindelijk gaan lukken. Dank je wel!