Skoatjes naar de top!

Skoatjes gaan ervoor!

Samen sterk, we gaan het samen doen op 2 september, Sanne en ik. Skoatjes naar de top!

Op 11 januari 2021 hebben we definitief afscheid moeten nemen van het mooiste mens in ons leven, ons pap en opa, ons voorbeeld. Alle kracht, zowel fysiek als emotioneel, zijn we aan het verzamelen, maar ook keihard trainen om deze dag de Mont Ventoux te gaan beklimmen op onze racefiets.

Er gaat een rugzak mee waarin nog meerdere kanjers zitten die we hebben los moeten laten afgelopen jaren, maar in de rugzak zitten ook kanjers die we gelukkig nog mogen omhelzen.

Met trots, een lach en een traan gaan we dit doen. Sanne en ik, team Skoatjes naar de top!

Super trots op Sanne!!

We halen daarnaast sponsorgeld op voor twee doelen KWF en Inloophuis Parkhuys Almere.

We proberen iedereen mee te nemen in de aanloop naar deze bijzondere dag, die we nooit meer zullen vergeten.

Dankjewel voor het kijken op onze actiepagina,

Kus en liefs,

Kathy en Sanne

                                            

 

04/09/2022
11:23

Vanessa

Bekijk alle
  Bekijk alle
29/08/2022 | 20:43

Aangekomen Montbrun-les-Bains 27 augustus 2022

Na een autorit van 1100 km zijn we aangekomen in Montbrun-les-bains. We verblijven in kasteel Les Gipières. We hebben met de auto meteen de kale berg verkend, oef.....het is echt een reus....hoog en stijl. Ook genieten van de omgeving, lekker zwemmen en iedere dag een fietsritje in de omgeving om de benen te blijven trainen. We hebben er zin in, vinden het ook wel spannend worden nu alles heel dichtbij komt. Het evenemententerrein is ook al opgebouwd. Morgen 30 augustus gaan we de kleding ophalen. Dankbaar voor de vele donaties!!! Liefs Sanne en Kathy, Skoatjes naar de top, we gaan ervoor!!