Team Here we go!

Team Here we go!

Ons avontuur begint op de fiets van Nederland naar de Top van de Mont Ventoux in Zuid Frankrijk. Hoe dat zal aflopen weten we niet, maar waarvoor we het doen, weten wij des te beter!

1350 km trappen om sponsorgelden op te halen voor Kwf Kankerbestrijding en VOKK (Vereniging Ouders & Kinderen).

Daarom gaan wij deze monsterfietstocht aan voor allen die vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte kanker! Wij hopen dat jullie ons hierbij willen helpen doormiddel van te doneren, en ons met deze sportieve onderneming te steunen.

Groetjes,
Diny & John

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/09/2021
18:24

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.